Hirdetés:
   

Fórum Filmek data.hu Szupercella [gyűjtemény] Szupercella data.hu

Téma: Szupercella data.hu

Escape Plan
#TÉMAINDÍTÁS 2014-02-14 00:00
Szupercella 2013 data.hu
Magyar cím:
Szupercella

Eredeti cím:
Escape Plan

Kiadás éve: 2013

Műfaj: Akció | Thriller | Misztikus

Történet:
A sikeres szökés három tényezőtől függ: az alaprajz ismerete, a rendszer átlátása, és segítség a falakon kívülről. Ray Breslin (Sylvester Stallone) egy biztonsági rendszerekkel foglalkozó hatóságnak dolgozik, börtönöket tesztelnek: meg kell találniuk a hiányzó láncszemet a szerkezetben és ezzel megakadályozni, hogy az elítéltek kitörjenek a fogva tartóik keze közül. Ray a legjobb emberük, ő az, aki képes megszökni bármilyen börtönből. A szervezet nagy megbízásra készül: elvállalják, hogy megvizsgálják az ultrabiztonságos, high-tech eszközökkel felszerelt intézmény, a Sírkő nevű szuperbörtön szökésállóságát. Azonban hiba csúszik a rendszerbe, Rayt elrabolják, és bebörtönzik. Mivel a Sírkő létezéséről is csak kevesen tudnak, a teljesen magára maradt Ray nem számíthat külső segítségre. Olyan elítéltek között kell társra találnia, akiket kivetett a társadalom, és már senkinek sem kellenek. Ilyen Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger) is, akit sikerül maga mellé állítania: meggyőzi, hogy vegyen részt merész, szinte lehetetlennek tűnő tervének kivitelezésben. És miközben Ray a világ egyik legjobban őrzött börtönéből próbál megszökni, szép lassan a kép is összeáll: kik és miért akarják örökre kiiktatni.
(Szupercella data.hu)

Szereplők:
Sylvester Stallone (Ray Breslin) Arnold Schwarzenegger (Rottmayer) Jim Caviezel (Willard Hobbes) Vincent D'Onofrio (Lester Clark) Vinnie Jones (Drake) Amy Ryan (Abigail Ross) Faran Tahir (Javed) 50 Cent (Hush) David Joseph Martinez (Beradah) Sam Neill (Dr. Emil Kaikev)


A további tartalom megtekintéséhez jelentkezz be az oldal legtetején vagy regisztrálj!


Szupercella data.hu hozzászólásai:


 Az oldalunk bizonyos funkciókhoz sütiket (Cookie) használ. A részletekért olvasd el felhasználási feltételeket! További információ