Hirdetés:
   

Fórum Filmek data.hu A Wall Street farkasa data.hu

Téma: A Wall Street farkasa data.hu

The Wolf of Wall Street
#TÉMAINDÍTÁS 2020-05-31 11:50
A Wall Street farkasa 2013 data.hu
Magyar cím:
A Wall Street farkasa

Eredeti cím:
The Wolf of Wall Street

Kiadás éve: 2013

Műfaj: Dráma | Krimi

Történet:
A pénz sosem elég. Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio) becsületes tőzsdeügynökként kezdte pályafutását, de az amerikai álom őt is utolérte. A 80-as évek végére az egyik legnagyobb brókercég tulajdonosa lett, 26 évesen heti 1 millió dollárt keresett. Az idáig vezető út azonban korrupcióval és tisztességtelen üzletekkel kikövezett csábító hullámvasútnak bizonyult. Mert minél nagyobb volt a kísértés ő annál többet akart, mit sem törődve az illegális üzelmekkel és a nyomában loholó FBI ügynökökkel. Még több pénz, még több hatalom, még több nő és megint még több pénz: ez Jordan életfilozófiája. És hogy a szerénység egy túlértékelt erény. Jordan és falkája azt sem tudták mit kezdjenek az illegálisan megszerzett milliárdokkal, de vajon a jéghegy csúcsáról merre vezet az út?
(A Wall Street farkasa data.hu)

Szereplők:
Leonardo DiCaprio (Jordan Belfort) Jonah Hill (Donnie Azoff) Matthew McConaughey (Mark Hanna) Jon Favreau (Manny Riskin) Jon Bernthal (Brad) Kyle Chandler (Patrick Denham) Ethan Suplee (Toby Welch) Rob Reiner (Max Belfort)


A további tartalom megtekintéséhez jelentkezz be az oldal legtetején vagy regisztrálj!


A Wall Street farkasa data.hu hozzászólásai:


 Az oldalunk bizonyos funkciókhoz sütiket (Cookie) használ. A részletekért olvasd el felhasználási feltételeket! További információ